Den 5-7 maj slår Uthuset i Skärstad upp tält och portar för en fantastisk helg för outdoorentusiaster. Vi kommer att stå i en stor Tentipi och servera både våra burgare och vår Bibimbap av Eldost® och lokalproducerade råvaror.
Såhär fint skriver Uthuset om vår mat:
Givetvis ska magen & strupen ha sitt under en friluftsmässa. Vi överger ju väldigt sällan ett vinnande koncept så Emelie och Alexander från Björkenäs Mathantverk kommer tillbaka till Skärstad även denna mässa. Ja, ni som besökte Köldknäppen i höstas vet ju att de bjuder på supergrym mat! Alltid lokala råvaror, ett eget hantverk och ljuvliga smaker för gommen. Deras eldost är smått fantastisk och har dessutom fått ett och annat pris. Både mat, fika och dryck kommer finnas till försäljning ute i en Tentipi (Stratus 72) precis i anslutning till butiken. Däremot kan det hända att de har stängt restaurangen under slow sunday (lite beroende på väder, vind & matåtgång) så vill du avnjuta deras extremt goda mat så är det bäst att pallra dig hit på happy friday eller lördá de luxe. Oavsett om du gillar friluftsprylar & outdoormässor eller ej så är det helt klart värt att ta svängen förbi Uthuset för en utelunch á la Björkenäs Mathantverk.
Föredrag under mässan:
Fredag 16:00 ”Hur blir egentligen en ryggsäck till?” – Håkan Nyström, Lundhags
Lördag 11:00 ”230 mil genom Frankrike” – Emelie Torstensson
Lördag 14:00 ”Harry Macfie Canoe Club” – Kenny Andersson & Kent Gustafsson
Lördag 16:00 ”Hur blir egentligen en ryggsäck till?” – Håkan Nyström, Lundhags
Söndag 11:00 ”Hur blir egentligen en ryggsäck till?” – Håkan Nyström, Lundhags
Söndag 12:30 ”230 mil genom Frankrike” – Emelie Torstensson
Öppettider
Mässan är öppen:
Fredag 5/5 13-18
Lördag 6/5 10-18
Söndag 7/5 10-16